Keçi Burcu | Burç Özellikleri

Keçi Burcu

Element: Negatif, ateş, yang

Tanımlayıcı Kelime: Güvenirim

 

Keçi Burcu Özellikleri:

İyimser bir mizaç deyince ilk akla gelen Keçi yılında doğan kişilerdir. Duyarlı yapısıyla tanınan bu insanlar hayatının her noktasında huzur ararlar.

Duyarlı bir doğası olan Keçi burcu insanları güven konusunda çok titizdir. Çevresindekileri ince eleyip sık dokur. Eğer bu kişilerin güvenini kazanırsanız, sonsuza kadar sizin yanınızda olacaktır. Öyle ki, onlar herkesin aradığı bir portre gibidir. Çünkü hayata pozitif bakar, insanlarla uyumludur; iyimserdir ve kendisinden önce başkalarını düşünür. İşte tam da bu özellikleriyle Keçi burcu insanları hayatı boyunca şanslı olmayı hak etmiş gibidir. Öyledir de…

Huzuru hayat felsefesi olarak gören Keçi burcu insanları iş dünyası içinde aynı düşüncededir. Onlar için çok zengin olmanın ya da başarı kazanmanın pek bir anlamı yoktur. Çalıştığı ortamda kavga, gürültü olmasın, sevilsin – sevsin, tek istediği budur onların. Bu yüzden Keçi yılında doğan bu kişilerin sanatın çeşitli alanlarına da eğilimi vardır. Herkes tarafından sevilen bu insanlar paraya düşkün olmasalar da harcamayı severler. Ayrıca bir Keçi burcu insanının evlilik için yaratıldığını söyleyebiliriz.

Hayatta güven ve huzur arayan Keçi burcu insanları ile sıkıntılardan uzaklaşabilirsiniz.