Mersin Balığı | Burç Özellikleri

Mersin Balığı

Dönemi: Böğürtlenlerin olgunlaşması

Kabilesi: Fırtına Kartalı

Koruyucu Ruhu: Shawnodese

Madeni: Gröna ve Demir

Tanımlayıcı Kelime: Bağımsız ve keskin görüşlü

 

Mersin Balığı Burcu Özellikleri:

İyi yürekli ve duyarlı olan Mersin balığı burcu insanları keskin görüşlü bir yapıya sahiptir.

Mersin balığı burcunda doğan kişiler zeki ve uyanıktır. Sosyal dünyası ise oldukça hareketlidir. İleriyi sezen yapısıyla önceden oluşabilecek tehlikeleri kestirebilirler. Bu insanlar çok iyi bir dost olduğu kadar düşman da olabilir. Bazen kibirli davranışlar içerisine girebilirler ve duygularını pek yansıtmazlar. Liderlik duygusu çok gelişmiştir ve kişiler üzerinde egemenlik kurmayı severler. Okumaya düşkün olan Mersin balığı burcu insanları, adaletli ve iyi bir yönetici olur. Bu kişilerin insanlar üzerinde güçlü etkileri vardır.  Tükenmez bir ruhsal derinlik içerisinde olan Mersin balığı burcunun insanları yaşatılan acıları unutmazlar.

Herkes tarafından sevilme potansiyeline sahip olan Mersin balığı burcu kişileri bazen kibirli davranışlar sergileyebilirler. Aslında hırçın davranışlarının altında kırılgan ve yumuşacık bir kalbi bulunur. Onlar daha fazla kırılmamak için dışarıya karşı sağlam bir duvar örer. Soylu düşüncelere sahip olan Mersin balığı burcu insanları sevdiklerine karşı oldukça koruyucu bir tutum sergiler.

Neşesi ve kaliteli havasıyla etrafına birçok insan çeken Mersin balığı burcu kişileri girdiği ortamlarda ilgi odağı olmaktan keyif alır.