Ejderha Burcu | Burç Özellikleri

Ejderha Burcu

Element: Pozitif, tahta, yang

Tanımlayıcı Kelime: Yönetirim

 

Ejderha Burcu Özellikleri:

Mükemmellik abidesi diyebileceğimiz Ejderha burcu insanları tuttuğunu koparan, hayat dolu ve güçlü yapısıyla çekici bir kişilik profili çizer.

Ejderha burcu yılında doğan kişiler, iyimser ve bir o kadar da karizmatik yapısıyla ön plana çıkar. Bu insanlar güçlü gözükmek adına her zaman lüks yaşamak ister. Para ve güç onların en büyük motive kaynağıdır. Hükmetmeyi seven Ejderha yılı doğumlu kişiler, başına gelen her zorluğu kıvrak zekası ve şansıyla aşabilirler. Kararlı bir yapıları vardır; aldığı karardan kim ne derse desin caymaz. Ayrıca bu insanlar isteklerine ulaşana kadar büyük bir coşku ve iradeyle çalışır. Ejderha burcu kişileri her ortamda gerek davranış gerekse imajıyla herkesi kendine hayran bırakır.

Büyük bir özgüveni olan Ejderha burcu insanları bir o kadar da asi tavırlar içine girebilir. Para ve kariyer için riske girmekten asla çekinmezler. Başladığı meslek her neyse ona, yenilikler katarak işin gelişmesini sağlarlar. Asil ve karizmatik yapılarının ardında samimi ve eğlenceli mizacını saklayan Ejderha burcu kişileri bağlandığı insana karşı son derece sadık ve dürüst olurlar; ama genelde bekar kalma eğilimindedirler.

Ejderha burcu insanı cesaretli adımlarıyla, daha güçlü olmaya çalışır.