Ayı | Burç Özellikleri

Ayı

Dönemi: Hasat

Kabilesi: Erguvan

Koruyucu Ruhu: Mudjekeewis

Madeni: Ametist

Tanımlayıcı Kelime: Mantıklı ve güçlü analizleri olan

 

Ayı Burcu Özellikleri:

Keskin zekası ile ön plana çıkan Ayı burcu insanlarının sistematik bir düşünce biçimi vardır.

Ayı burcu kişileri hayatının her noktasında mantıklı düşünmeye odaklanır; bilinçli ve zekice kararlar alır. Etrafındakilere dış ve iç dünyaya uyum sağlama konusunda yardımcı olurlar.  Bu yüzden değerli bir dost ve arkadaş olarak tanınırlar. Aynı zamanda adalet duygusu da gelişkindir Ayı burcu kişilerinin. Aldatılmaya kesinlikle tahammülleri yoktur. Yalanı hemen hisseder ve bu konuda hassas davranır; öfkesini bile hesaplı bir şekilde gösterirler. Konuşkan, titiz ve disiplinlidirler. Karşılaştığı sorunları kolayca çözebilen Ayı burcu insanları aklına koyduğu her şeyi muhakkak yapar.

Hayata gerçekçi gözlerle bakan Ayı burcu doğumlular, planlarının bozulmasına asla izin vermez. Sıkı bir iş disiplini ve görev sorumluluğuna sahiptirler.  Dürüst ve aktif bir kişilik olan bu insanlar, etrafındakileri bulunduğu ortamın kurallarına uyup-uymamasıyla değerlendirir. Maddesel dünyaya ve lükse düşkün olan Ayı burcu insanları, biraz sinirli ama sevecen bir ebeveyn olurlar.

Çekingen ama uyumlu bir yapısı olan Ayı burcu insanları, duygularını sözsel ifade etmekte zorlanır ama eylemlerine muhakkak yansıtır.