Ağaçkakan | Burç Özellikleri

Ağaçkakan

Dönemi: Bol güneşli günler

Kabilesi: Kurbağa

Koruyucu Ruhu: Shawnodese

Madeni: Kırmızı akik

Tanımlayıcı Kelime: Evcimen ve sevgi dolu

 

Ağaçkakan Burcu Özellikleri:

Evcil yaradılışlı olan Ağaçkakan burcu insanları, sevgi dolu yapısıyla ön plana çıkar.

Ağaçkakan burcunda doğan kişiler genellikle düzenli ve iyi ilişkiler kurar. Yardımsever bir kişilikleri vardır; oldukça da gizemli bir yapısı. Anaç olan bu insanlar dengeli bir ortam ve korunaklı yuva arayışındadırlar. Uyumlu bir mizaca sahiptirler ve uzaktaki akrabalarına karşı bile vefalıdırlar.  Bir Ağaçkakan burcu insanı hayatında yenilik yapmadan önce düşünür, tartar ve tasarlar. O sürece girmeye başladığı andan itibaren ise duruma sıkı sıkıya bağlanır. Bu kişiler zor gün dostu gibidir. Güçlü sezgileriyle sorunların ana nedenini bulur ve etrafındakilere çabuk toparlanması için yardımcı olur. Olayların iç yüzünü çabucak kavrayabilen Ağaçkakan burcu kişileri çok da hırslıdır. 

Gizemli yetenekleri olan Ağaçkakan burcu insanlarının milliyetçilik duyguları da çok güçlüdür. Aynı zamanda güvenilir bir dost ve sevgi dolu bir ebeveyndir. Aşk hayatında ise oldukça romantik olan bu kişiler, maddi güvenceleri olmayınca mutsuz olurlar. Dinsel ve mistik eğilimleri olan Ağaçkakan burcu kişileri bedensel ve ruhsal ferahlık ararlar.

Enerjisinin çoğunu diğer insanlar ile iyi ilişkiler kurmak için kullanan Ağaçkakan burcu insanları duygu ve duyarlılıklarını herkese yardımcı olabilecek şekilde kullanabilir.