Geyik | Burç Özellikleri

Geyik

Dönemi: Mısır ekimi

Kabilesi: Kelebek

Koruyucu Ruhu: Wabun

Madeni: Yosunlu akik

Tanımlayıcı Kelime: Çekici ve duyarlı

 

Geyik Burcu Özellikleri:

Zeki ve yeniliklere açık olan Geyik burcu insanlarının duyarlı bir doğası vardır.

Geyik burcu insanları hayatındaki herkese neşe ve güzellik katmayı ister. Çok yönlü bir yapıları vardır. Macerayı seven ve hareketli doğası onların yeniliklere açık olmasını sağlar. Genellikle çevrelerini güçlendiren ve geliştiren bir enerjileri vardır. Geyik burcu doğumlu kişiler bu özelliğiyle etrafındaki herkesi kendine çeker  ve onlara yardımcı olmaya çalışır. Çünkü doğuştan gelen sezgileriyle insanların ne hissettiğini kolayca anlar. Dürüst, içten ve ilgili olan bu kişiler geniş kapsamlı bilgileriyle herkese çözüm sunmaya çalışır. Sanata oldukça düşkün olan Geyik burcu insanlarının konuşkan bir mizacı da vardır.

Aynı anda birkaç işi birlikte yapabilen Geyik burcu doğumlular iş dünyasına araştırmacı ve yaratıcı özellikleriyle çok şey katar.  Özel hayatlarında ise değişken bir yapıya sahiptirler. Bu yüzden uzun süreli ilişkiler kurmakta zorlanır ama aradığı insanı bulduğunda ise korumacı tavırları ön plana çıkar. Geyik burcu insanları güzelliğin yalnızca dış görünüşte olmadığını bilecek kadar da duyarlı ve sezgilidir. 

Geyik burcunda doğan kişiler hayatındaki her şeyi doğru kullanmayı ve geliştirmeyi öğrenirlerse etrafındaki insanlara yararlı olabilirler.