Terazi Burcu | Burç Özellikleri

Terazi Burcu

Yönetici Gezegeni: Venüs

Element: Hava

Nitelik: Öncü

Tanımlayıcı Kelime: Denge kurarım

 

Terazi Burcu Özellikleri:

Uyumlu ve dengeli bir yaşamın temsilcisi olan Terazi burcu insanları hoşgörülü, neşeli ve sıcak tavırlarıyla dikkat çeker.

Terazi burcu kişileri tüm hayatını denge arayışı içerisinde sürdürür. Bu süreçte kararsızlıkları ön plana çıkar; Çünkü içsel dengesini kurana kadar birçok deneyim, hayal kırıklığı, sinir krizleri onların peşini bırakmaz. Terazi burcu insanının ilkesi adalet ve eşitliktir. Bu insanlar oldukça yardımseverdir. Hatta bu öyle bir boyuttadır ki başkalarına iyilik yapayım derken kendilerine zarar verebilirler. Adeta şeytan tüyü taşıyor gibi çekicidir. Hoşsohbet, sıcak kanlı, ağırbaşlı ve misafirperverdir. Entelektüel bir havaları da vardır. Sanat ve güzellik tutkunu Terazi burcu kişileri oldukça da yaratıcıdır.

Sezgisel ve sağduyulu hareket eden Terazi burcu insanları bu özelliğinin avantajlarını çok yaşar. Ayrıca estetik algıları çok kuvvetlidir. Zarif olmayan insanlar onlara göre değildir. Onlar herkesle uyum içerisinde yaşamak ister. İş hayatında ise güçlü iletişim yeteneği ve tarafsızlığı kendilerini çok iyi ifade etmelerini sağlar. Bu da onlara başarı getirir. Terazi burcu kişilerinin bazen sudan sebeplerle tartışma çıkardığı da olur.

Terazi burcu insanları kararsız kalarak, en mükemmel dengeyi kurmaya çalışır.