Yabankazı | Burç Özellikleri

Yabankazı

Dönemi: Toprağın Yenilenmesi

Kabilesi: Kaplumbağa

Koruyucu Ruhu: Waboose

Madeni: Kuvars

Tanımlayıcı Kelime: Bilge ve yardımsever

 

Yaban Kazı Burcu Özellikleri:

Kendisine ilgi ve sıcaklık gösteren herkese aynı samimiyeti yansıtan Yaban kazı burcunda doğan kişiler, evrenin tüm enerjisini kullanabilme yeteneğine sahiptir.

Yaban kazı burcu doğumlular sakin ve dingin yapılarından dolayı dışarıya karşı soğuk görünür. Ulaşılması zor ama aslında bilge kişilerdir. Çünkü bu insanlar çevresindekilere karşı oldukça yol gösterici olabilirler. Taşkın bir yapıları yoktur. Geleneklerine ve nesnel dünyaya oldukça bağlı olan Yaban kazı burcu insanlarının her türlü otoriteyi kabul edebilen bir mizaçları vardır. Hata yapmaktan kaçınırlar. Doğa ve insanlar ile kolayca uyum sağlarlar. Yaban kazı burcunda doğan kişiler yaptığı her işte kusursuzluk ararlar.

Olayları çabuk kavrama yeteneğine sahip olan Yaban kazı burcu insanlarının yeniliklere açık ve çok yönlü bir kişiliği vardır. İş hayatlarında ise oldukça çalışkan ve dayanıklıdır. Hayatındakileri geliştirmeye meyilli olan bu insanlar, arkadaş ve dost seçimlerinde seçicidir. Onlar için ailesinin düzenini korumak da aynı derecede önemlidir. Yaban kazı burcunda doğan kişiler ailesi için elinden geleni yapar ama ketum tavırlarından dolayı, gerçek duygularını belli edemez.

Yaban kazı burcu insanlarının kendilerini geliştirebilmeleri için, belli bir dünya görüşünün ya da felsefenin içinde takılıp kalmamayı öğrenmesi gerektiği vurgulanır.