Oğlak Burcu | Burç Özellikleri

Oğlak Burcu

Yönetici Gezegeni: Satürn

Element: Toprak

Nitelik: Öncü

Tanımlayıcı Kelime: Kullanırım

 

Oğlak Burcu Özellikleri:

Çevresindekilerle iyi bir iletişim kuran Oğlak burcu insanları duyguları konusunda ketum davranabilirler. Onların iyi gibi gözüken ilişkilerini sağlamlaştırmanın en iyi yolu zamandır.

Hayata karşı net tavırlarıyla dikkat çeken Oğlak burcu insanlarının en önemli özelliklerinden biri iş hayatını merkezi haline getirmesidir. Çalışmak onlar için her şeyden önemlidir. Çünkü bu kişiler hep geleceğini garanti altına almak için yaşar ve tutumlu davranır. Bu yüzden ailesini, arkadaşlarını, sevgililerini ikinci plana atabilir. Aynı zamanda inatçıdır bir Oğlak. Tuttuğunu koparır. Geleneklerine ve göreneklerine oldukça bağlıdır. Planlı yaşamayı tercih ederek hayatına kurallar koyar. Oğlak burcu insanlarının asıl hedefi iyi bir yaşam standardına ulaşmaktır.

Oğlak burcu insanları güven konusunda sıkıntı yaşadığı için doğru iletişimi kurması biraz zaman alır. Karşısındakine inanana kadar akılcı davranır ve kendinden asla ödün vermez. “Hayır.” Kelimesi onlar için hiç zor değildir. Dışarıya karşı oldukça umursamaz bir profil çizen bu insanların iç dünyası, kimsenin tahmin edemeyeceği kadar derin yaralar taşır. Bu yüzden kendini korumaya çalışır. Oğlak burcunda doğan kişiler için çevresine sergilediği imaj önemlidir.

Oğlak burcu insanları emin adımlar eşliğinde en zirveye ulaşmaya çalışır.