Horoz Burcu | Burç Özellikleri

Horoz Burcu

Element: Negatif, metal, yang

Tanımlayıcı Kelime: Üstesinden gelirim

 

Horoz Burcu Özellikleri:

Toplumsal düzensizliğe meydan okuyan tavırlarıyla ön plana çıkan Horoz burcu insanları sosyal yönden çok güçlü ve çalışkandır.

Bir Horoz burcu kişisinin hayatı boyunca ulaşmak istediği tek şey düzendir. Bu duruma ulaşana kadar da doğruluğundan ve dürüstlüğünden ödün vermez. Girdiği ortamlarda neşesi ve hoş sohbeti ile dikkat çeker. Eğlence hayatında bile kalite ararlar. Her şeyi en ince ayrıntısına kadar didikleyerek gerçeği görmeye çalışırlar. Horoz yılında doğanlar için küçük detaylar çok önemlidir. Titiz ve düzenli hareket ederler. Böylece Horoz burcu insanları, başarıyı uzun bir zaman sonra yakalasalar bile, hedeflerine doğru ve emin adımlarla ilerlerler.

Horoz yılı doğumluluların hayat standartları hep yüksektir. Çünkü toplum içerisinde önemli bir noktada olmak isterler. Aynı zamanda oldukça kuralcı bir yapıları vardır. Net kararları, pratik hareketleri ve kıvrak zekası ile mükemmel bir araştırmacı olabilirler. Bu yüzden analizleri çok güçlüdür. Attığı adımlarda mantığı ön planda tutarlar. Bir Horoz burcu insanının dostluğu ise oldukça içtendir; dürüst, anlayışlı ve sabırlı kişiler her zaman onları çekecektir.

Horoz burcu insanları planlı hareketler ve cesaretli tavırları ile kendi düzenini oluşturmaya çalışır.